Cukraus kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Cukraus kremas receptas

Cukraus kremas yra vienas iš paprasčiausių konditerijos gaminių, tačiau yra keletas jo gaminimo niuansų. Pirma, grietinėlė turi būti didelio riebumo (30-33 %). Antra, jie turi būti atšaldyti iki 3-4 laipsnių. Ir, žinoma, jie turi būti natūralūs: be augalinių priedų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukraus kremas receptas Žingsnis 1
Norint paruošti tortui skirtą cukraus kremą, kremą reikia atšaldyti. Paruoškite plakimo indą ir maišytuvą. Maišytuvo plaktuvą taip pat galima iš anksto atšaldyti šaldytuve. Taip sviestinis kremas geriau pakils.

Žingsnis 2

Cukraus kremas receptas Žingsnis 2
Paruoškite cukraus kremą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Mišinį plakite mikseriu nedideliu greičiu 1-2 minutes. Per tą laiką cukraus pudra ištirps ir cukraus kremas pradės tirštėti. Tuomet padidinkite maišytuvo greitį iki maksimalaus ir plakite dar 3-5 minutes, kol susidarys minkštos viršūnės. cukraus kremo nenaudokite tortui išlyginti. Jis tinka tik tortams sluoksniuoti arba įdarams.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos