Publikavimo data: 2024-01-10
Cukraus kremas receptas
Cukraus kremas yra vienas iš paprasčiausių konditerijos gaminių, tačiau yra keletas jo gaminimo niuansų. Pirma, grietinėlė turi būti didelio riebumo (30-33 %). Antra, jie turi būti atšaldyti iki 3-4 laipsnių. Ir, žinoma, jie turi būti natūralūs: be augalinių priedų.
Žingsnis 1
Norint paruošti tortui skirtą cukraus kremą, kremą reikia atšaldyti. Paruoškite plakimo indą ir maišytuvą. Maišytuvo plaktuvą taip pat galima iš anksto atšaldyti šaldytuve. Taip sviestinis kremas geriau pakils.
Žingsnis 2
Paruoškite cukraus kremą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Mišinį plakite mikseriu nedideliu greičiu 1-2 minutes. Per tą laiką cukraus pudra ištirps ir cukraus kremas pradės tirštėti. Tuomet padidinkite maišytuvo greitį iki maksimalaus ir plakite dar 3-5 minutes, kol susidarys minkštos viršūnės. cukraus kremo nenaudokite tortui išlyginti. Jis tinka tik tortams sluoksniuoti arba įdarams.
Kategorijos