Publikavimo data: 2024-05-19
"Curabier" sausainiai
Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Suminkštintą sviestą ištrinkite su cukraus pudra. Jei nuspręsite vietoj cukraus pudros naudoti cukrų, rinkitės smulkiausią cukrų. Taip jis greičiau ištirps svieste.
Žingsnis 2
Tada atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio. Sudėkite baltymą į mišinį ir plakite iki vientisos masės 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Tada į gautą mišinį dalimis suberkite miltus. Po kiekvieno įmaišymo tešlą intensyviai plakite apie 1-2 minutes. Tešla turi būti minkšta, bet ne tepama.
Žingsnis 4
Tešla paruošta, pradėkite formuoti sausainius. Tešlą sudėkite į kepimo maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir nedidelį kiekį tešlos įspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Taip pagaminsite nedidelius sausainius.
Žingsnis 5
Kiekvieno sausainio viduryje pirštu padarykite įdubimą ir į jį įlašinkite lašelį uogienės.
Žingsnis 6
Iš anksto įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir sudėkite į ją sausainius. Patartina nekepti kurabierų žemesnėje temperatūroje, nes jie gali išsiplėsti. Iškeptus sausainius atvėsinkite 10-15 minučių, antraip galite nudegti.
Kategorijos