"Curabier" sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

"Curabier" sausainiai

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
419 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Curabier" sausainiai Žingsnis 1
Toliau ruoškite tešlą. Suminkštintą sviestą ištrinkite su cukraus pudra. Jei nuspręsite vietoj cukraus pudros naudoti cukrų, rinkitės smulkiausią cukrų. Taip jis greičiau ištirps svieste.

Žingsnis 2

"Curabier" sausainiai Žingsnis 2
Tada atskirkite kiaušinio baltymą nuo trynio. Sudėkite baltymą į mišinį ir plakite iki vientisos masės 5-7 minutes.

Žingsnis 3

"Curabier" sausainiai Žingsnis 3
Tada į gautą mišinį dalimis suberkite miltus. Po kiekvieno įmaišymo tešlą intensyviai plakite apie 1-2 minutes. Tešla turi būti minkšta, bet ne tepama.

Žingsnis 4

"Curabier" sausainiai Žingsnis 4
Tešla paruošta, pradėkite formuoti sausainius. Tešlą sudėkite į kepimo maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir nedidelį kiekį tešlos įspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Taip pagaminsite nedidelius sausainius.

Žingsnis 5

"Curabier" sausainiai Žingsnis 5
Kiekvieno sausainio viduryje pirštu padarykite įdubimą ir į jį įlašinkite lašelį uogienės.

Žingsnis 6

Iš anksto įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir sudėkite į ją sausainius. Patartina nekepti kurabierų žemesnėje temperatūroje, nes jie gali išsiplėsti. Iškeptus sausainius atvėsinkite 10-15 minučių, antraip galite nudegti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos