Publikavimo data: 2024-03-23
Daržovės tailandietišku stiliumi
Tailandietiškos daržovės yra mažai kaloringas patiekalas, kurį sudaro tik sveiki produktai. Tai vertingas skaidulinių medžiagų ir sveikųjų riebalų šaltinis. Jei mėgstate aštriai, galite įdėti smulkintų aitriųjų paprikų. Jei norite dar intensyvesnio skonio, įberkite mėgstamų prieskonių. Rytietiški skoniai ruošiant daržoves jums bus užtikrinti bet kuriuo atveju! Tailando stiliaus daržoves patiekite kaip savarankišką karštą ar šaltą patiekalą arba kartu su ryžiais, ryžių makaronais, funchoza.
Žingsnis 1
Nulupkite cukiniją nuo odelės ir supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite paprikas nuo sėklų, supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 5
Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies, sudėkite cukiniją. Trumpai pakepinkite, pamaišydami.
Žingsnis 6
Sudėkite paprikas į cukiniją ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Sudėkite grybus, dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 8
Sudėkite svogūnus, išmaišykite.
Žingsnis 9
Supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite daržoves 15 minučių.
Žingsnis 10
Į troškintas daržoves pagal skonį įberkite česnako, druskos ir pipirų. Daržoves kaitinkite dar 5 minutes ir išjunkite ugnį.
Kategorijos