Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis

Tai skanios salotos su ant grotelių keptu adygea sūriu, pomidorais, skrebučiais ir salotų lapais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Pirmiausia plonais griežinėliais supjaustykite adygea sūrį ir pabarstykite šiek tiek kario prieskonių.

Žingsnis 2

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite adygea sūrį iki auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Supjaustykite mažais kvadratėliais.

Žingsnis 4

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 4
Mažus pomidorus supjaustykite į 4 ketvirčius.

Žingsnis 5

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 5
Į lėkštę dėkite salotų lapus, tada "Adygea" sūrį, tada griežinėliais pjaustytus pomidorus ir apšlakstykite Cezario padažu.

Žingsnis 6

Daržovių salotos "Garuda" su Adygėjos sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 6
Ant viršaus sudėkite alyvuoges ir džiūvėsėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos