Publikavimo data: 2025-08-17
Daržovių salotos su raudona žuvimi ir krevetėmis
Daržovių salotos su raudonąja žuvimi ir krevetėmis yra šviežios, maistingos, turtingo skonio. Visi ingredientai darniai papildo vienas kitą ir sukuria ryškią skonio kompoziciją. Daržovės suteikia salotoms sultingumo, kiaušiniai ir krevetės - maistingumo ir originalaus skonio. O kepta raudona žuvis padaro salotas skanias ir sveikas. Pagal skonį salotas galite papildyti alyvuogėmis, raudonaisiais svogūnais arba papuošti citrinos griežinėliu. Šias salotas galite patiekti su šeima arba kaip užkandį svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą žuviai. Sumaišykite terijakio padažą, medų ir citrinos sultis. Supjaustykite žuvį maždaug 2 cm pločio gabalėliais ir 5 minutėms įdėkite į marinatą.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite marinuotos žuvies gabalėlius. Kai žuvis iš vienos pusės iškeps, apverskite ją į kitą pusę ir į keptuvę sudėkite krevetes. Kepkite dvi minutes, kol žuvis iškeps.
Žingsnis 3
Pekino kopūstus susmulkinkite griežinėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais, o virtus putpelių kiaušinius - puselėmis. Visas daržoves sumaišykite salotinėje, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite. Į salotas atsargiai sudėkite putpelių kiaušinius. Ant viršaus išdėliokite žuvį ir krevetes.
Kategorijos