Publikavimo data: 2024-05-25
Daugiafunkcinėje keptuvėje troškinti rauginti kopūstai
Rauginti kopūstai žinomi daugelyje Azijos ir Europos šalių, todėl sunku pasakyti, kada ir kur šis patiekalas buvo išrastas. Rusija su kopūstais susipažino IX a. graikų pirklių dėka ir beveik iš karto slavai ėmė rauginti šią daržovę. Iš pradžių druska nebuvo naudojama, nes buvo per brangi. Vietoj to į statines su kopūstais buvo dedami ruginiai miltai. Vėliau raugintus kopūstus pradėta džiovinti, kad juos būtų galima ilgiau laikyti ir iš jų būtų galima ruošti sriubą ilgos karinės kampanijos metu.
Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Supilkite aliejų į multicookerį ir sudėkite susmulkintus svogūnus. Perjunkite multicookerį į "kepimo" arba "kepimo" režimą ir kepkite svogūnus 10 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Paruoškite raugintus kopūstus multicooker įrenginyje. Sudėkite kopūstus į multicookerį, supilkite vandenį, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Įjunkite troškinimo režimą ir troškinkite 60 minučių.
Kategorijos