Delikatesinės salotos su medaus garstyčių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Delikatesinės salotos su medaus garstyčių padažu

Salotas su medaus ir garstyčių padažu sudaro subtilių, švelnių ir išskirtinių produktų - krevečių, avokadų, mocarelos, alyvuogių ir kitų, jau labiau įprastų produktų - rinkinys. Jų skonį praturtina medus, Dižono garstyčios, alyvuogių aliejus. Šis vaivorykštinis asortimentas, žaviai sukuriantis turtingą skonių ir aromatų puokštę, paruošiamas per kelias minutes.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesinės salotos su medaus garstyčių padažu Žingsnis 1
Padažui sumaišykite garstyčias, alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis. Palikite, kad įsigertų visų ingredientų skonis.

Žingsnis 2

Delikatesinės salotos su medaus garstyčių padažu Žingsnis 2
Išvalykite krevetes. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Viską sudėkite į salotinę ir užpilkite salotas padažu. Leiskite salotoms įsigerti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos