Publikavimo data: 2024-06-09
Delikatesinės salotos su medaus garstyčių padažu
Salotas su medaus ir garstyčių padažu sudaro subtilių, švelnių ir išskirtinių produktų - krevečių, avokadų, mocarelos, alyvuogių ir kitų, jau labiau įprastų produktų - rinkinys. Jų skonį praturtina medus, Dižono garstyčios, alyvuogių aliejus. Šis vaivorykštinis asortimentas, žaviai sukuriantis turtingą skonių ir aromatų puokštę, paruošiamas per kelias minutes.
Žingsnis 1
Padažui sumaišykite garstyčias, alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis. Palikite, kad įsigertų visų ingredientų skonis.
Žingsnis 2
Išvalykite krevetes. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Viską sudėkite į salotinę ir užpilkite salotas padažu. Leiskite salotoms įsigerti.
Kategorijos