Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu

Pievagrybiai yra delikatesas, turintis daugybę privalumų ir skonių. Tačiau šiame recepte marinuotų grybų derinys su bulvėmis, kumpiu ir sūriu padaugina jų skonį ir privalumus. Patiekalas nėra per brangus, jis greitai paruošiamas. Jį gali sukurti net ir neįgudusios šeimininkės, o jo buvimas ant stalo vertas net šventinės puotos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 1
Pirmajam salotų sluoksniui virtas bulves sutarkuokite stambia tarka tiesiai į salotų dubenį, kad būtų purios tekstūros. Aptepkite majonezu. Antrajam sluoksniui sutarkuokite kiaušinius ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite kubeliais, išdėliokite kaip trečiąjį sluoksnį, aptepkite majonezu ir taip pat kubeliais supjaustykite kumpį.

Žingsnis 3

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 3
Kitą sluoksnį sudėkite tarkuotas morkas ir aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas lydytas sūris ir plonas majonezo sluoksnis. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos