Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu

Pievagrybiai yra delikatesas, turintis daugybę privalumų ir skonių. Tačiau šiame recepte marinuotų grybų derinys su bulvėmis, kumpiu ir sūriu padaugina jų skonį ir privalumus. Patiekalas nėra per brangus, jis greitai paruošiamas. Jį gali sukurti net ir neįgudusios šeimininkės, o jo buvimas ant stalo vertas net šventinės puotos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 1
Pirmajam salotų sluoksniui virtas bulves sutarkuokite stambia tarka tiesiai į salotų dubenį, kad būtų purios tekstūros. Aptepkite majonezu. Antrajam sluoksniui sutarkuokite kiaušinius ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite kubeliais, išdėliokite kaip trečiąjį sluoksnį, aptepkite majonezu ir taip pat kubeliais supjaustykite kumpį.

Žingsnis 3

Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu Žingsnis 3
Kitą sluoksnį sudėkite tarkuotas morkas ir aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas lydytas sūris ir plonas majonezo sluoksnis. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos