Publikavimo data: 2024-05-25
Delikatesiniai pievagrybiai su daržovėmis, kumpiu ir sūriu
Pievagrybiai yra delikatesas, turintis daugybę privalumų ir skonių. Tačiau šiame recepte marinuotų grybų derinys su bulvėmis, kumpiu ir sūriu padaugina jų skonį ir privalumus. Patiekalas nėra per brangus, jis greitai paruošiamas. Jį gali sukurti net ir neįgudusios šeimininkės, o jo buvimas ant stalo vertas net šventinės puotos.
Žingsnis 1
Pirmajam salotų sluoksniui virtas bulves sutarkuokite stambia tarka tiesiai į salotų dubenį, kad būtų purios tekstūros. Aptepkite majonezu. Antrajam sluoksniui sutarkuokite kiaušinius ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite kubeliais, išdėliokite kaip trečiąjį sluoksnį, aptepkite majonezu ir taip pat kubeliais supjaustykite kumpį.
Žingsnis 3
Kitą sluoksnį sudėkite tarkuotas morkas ir aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas lydytas sūris ir plonas majonezo sluoksnis. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos