Publikavimo data: 2024-10-12
Delikatesų pita su raudona žuvimi
Siūlome jums dietinį, subalansuotą patiekalą - delikatesinę pitos duoną su raudona žuvimi. Jis puikiai tiks žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą ir figūrą. Šį užkandį taip pat madinga pasiimti su savimi į iškylą, patiekti prie šventinio stalo ir naudoti kaip kasdienį patiekalą. Minkšti, švelnūs lašišos gabalėliai kartu su šviežiomis daržovėmis, įvynioti į pitos duoną, yra labai skanūs ir sveiki.
Žingsnis 1
Paimkite pitą ir supjaustykite ją į 4 stačiakampius. Kiekvieną riekelę iki pusės aptepkite sūriu. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustykite, pomidorus - žiedais, kopūstus - smulkiai supjaustykite. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Ant paruoštos pitos dėkite agurkų griežinėlių, ant viršaus pabarstykite svogūnų, tada dėkite pomidorų griežinėlių, pabarstykite smulkintų kopūstų ir ant viršaus uždėkite nedidelių lašišos gabalėlių. Dabar viską suvyniokite į "įdarytą blyną" ir kepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių.
Kategorijos