Delikatesų pita su raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Delikatesų pita su raudona žuvimi

Siūlome jums dietinį, subalansuotą patiekalą - delikatesinę pitos duoną su raudona žuvimi. Jis puikiai tiks žmonėms, kurie prižiūri savo mitybą ir figūrą. Šį užkandį taip pat madinga pasiimti su savimi į iškylą, patiekti prie šventinio stalo ir naudoti kaip kasdienį patiekalą. Minkšti, švelnūs lašišos gabalėliai kartu su šviežiomis daržovėmis, įvynioti į pitos duoną, yra labai skanūs ir sveiki.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesų pita su raudona žuvimi Žingsnis 1
Paimkite pitą ir supjaustykite ją į 4 stačiakampius. Kiekvieną riekelę iki pusės aptepkite sūriu. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustykite, pomidorus - žiedais, kopūstus - smulkiai supjaustykite. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Delikatesų pita su raudona žuvimi Žingsnis 2
Ant paruoštos pitos dėkite agurkų griežinėlių, ant viršaus pabarstykite svogūnų, tada dėkite pomidorų griežinėlių, pabarstykite smulkintų kopūstų ir ant viršaus uždėkite nedidelių lašišos gabalėlių. Dabar viską suvyniokite į "įdarytą blyną" ir kepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos