Publikavimo data: 2024-09-17
Delikatesų žuvies salotos
Pagrindinis recepto akcentas - lengvai sūdyta raudona žuvis. Žuvies salotos išsiskiria originalumu ir unikalumu. Lengvai sūdyta žuvis nėra biudžetinis produktas, tačiau ji turi daug organizmui reikalingų naudingų savybių. Salotas iš lašišos su avokadu galima paruošti šeimos vakarienei. Žuvies ir avokado derinys yra vienas sėkmingiausių, ypač su anakardžių riešutų, medaus, sojų padažo ir alyvuogių aliejaus padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sausoje keptuvėje atskirai paskrudinkite anakardžius ir kedro riešutus. Paskrudintus anakardžius sudėkite į maišytuvo dubenį, tada supilkite sojų padažą, medų ir alyvuogių aliejų. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite gurmaniškas salotas. Į salotinę sudėkite rukolą, salotas, griežinėliais pjaustytą žuvį, kubeliais pjaustytą avokadą, vyšninius pomidorus ir anakardžius. Salotas užpilkite padažu ir išmaišykite.
Kategorijos