Delikatesų žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Delikatesų žuvies salotos

Pagrindinis recepto akcentas - lengvai sūdyta raudona žuvis. Žuvies salotos išsiskiria originalumu ir unikalumu. Lengvai sūdyta žuvis nėra biudžetinis produktas, tačiau ji turi daug organizmui reikalingų naudingų savybių. Salotas iš lašišos su avokadu galima paruošti šeimos vakarienei. Žuvies ir avokado derinys yra vienas sėkmingiausių, ypač su anakardžių riešutų, medaus, sojų padažo ir alyvuogių aliejaus padažu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Delikatesų žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sausoje keptuvėje atskirai paskrudinkite anakardžius ir kedro riešutus. Paskrudintus anakardžius sudėkite į maišytuvo dubenį, tada supilkite sojų padažą, medų ir alyvuogių aliejų. Sumalkite visus ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Delikatesų žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite gurmaniškas salotas. Į salotinę sudėkite rukolą, salotas, griežinėliais pjaustytą žuvį, kubeliais pjaustytą avokadą, vyšninius pomidorus ir anakardžius. Salotas užpilkite padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos