Publikavimo data: 2024-06-12
Delikatus šokoladinis ritinys su įdaru
Šį receptą radau internete ir šiek tiek patobulinau. Šis vyniotinis puikiai tinka vakaro arbatos vakarėliui namuose su šeima ir draugais. Jis paruošiamas labai greitai, galima valgyti iš karto arba palaukti 2-3 valandas, paliekant desertą šaldytuve.
Žingsnis 1
Kiaušinius plakite iki putų apie 5 minutes.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų, miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant sviestu ištepto pergamento ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 5 minutėms.
Žingsnis 4
Išimkite pyragą ir kartu su pergamentu suvyniokite į ritinį.
Žingsnis 5
Uždenkite rankšluosčiu, kol atvės.
Žingsnis 6
Įdarui sumaišykite varškę, grietinę, cukrų.
Žingsnis 7
Atvėsusį pyragą išverskite ir aptepkite varškės mase.
Žingsnis 8
Suvyniokite vyniotinį ir padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos