Publikavimo data: 2025-08-18
Delikatus šokolado ir išrūgų terinas
Švelnus šokolado ir varškės terinas - tai lengvas desertas iš varškės ir šokolado. Dėl suplaktos minkštos varškės desertas yra vientisas, nesiskiria, yra švelniai sviestinės konsistencijos ir malonaus rūgštaus pieno skonio. Įvairių rūšių šokoladas, sumaišytas su varškės mase ir sluoksniuotas, desertą pripildo skirtingų saldžių skonių ir kakavos atspalvių.
Žingsnis 1
Šokoladinius sausainius susmulkinkite trintuvu. Į susmulkintus sausainius sudėkite minkštą sviestą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoštą sausainių tešlą sudėkite į aliuminio kepimo indą arba kitą formą ir gerai iškočiokite. Dėkite į šaldytuvą 20 minučių.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, cukraus pudrą ir pieną, visus ingredientus gerai išplakite iki vientisos masės. Šaltame vandenyje ištirpinkite želatiną ir supilkite į varškės masę, gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną šokolado rūšį ištirpinkite atskirame inde garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Varškės masę padalykite į tris dalis, į kiekvieną dalį įpilkite skirtingos rūšies ištirpinto šokolado ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Išimkite formą iš šaldytuvo. Į formą vieną ant kito sudėkite šokolado ir išrūgų sluoksnius. Užpildykite kiekvieną sluoksnį ir įdėkite formą į šaldytuvą 20 minučių. Užpylę paskutinį sluoksnį, įdėkite desertą į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos