Desertas "Pavlova" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Desertas "Pavlova"

Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 5/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Desertas "Pavlova" Žingsnis 1
Paruoškite meringą. Pradėkite plakti baltymus mikseriu, supilkite citrinos sultis ir šaukštelį cukraus. Toliau plakite dideliu greičiu, po truputį dėdami cukrų. Turėtų susidaryti tirštos, standžios putos. Plakite apie 8 minutes.

Žingsnis 2

Desertas "Pavlova" Žingsnis 2
Iškepkite meringą. Ant kepimo skardos padėkite silikoninį kepimo kilimėlį ir ant jo šaukštu išplakite meringos putas, viduryje padarykite nedidelį įdubimą. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę. Kepkite meringą maždaug 85-90 minučių. Išjunkite orkaitę, atidarykite dureles ir leiskite desertui atvėsti orkaitėje.

Žingsnis 3

Desertas "Pavlova" Žingsnis 3
Paruoškite kurdus. Karščiui atspariame dubenyje sumaišykite trynius, citrinos sultis ir cukrų. Įdėkite žievelę ir pieną ir gerai išmaišykite. Sudėkite kurdą į vandens vonelę, gerai išmaišykite šaukštu. Palaukite, kol mišinys sutirštės. Užtruks maždaug 4 minutes. Nuimkite nuo kaitvietės, sudėkite sviestą ir dar kartą išmaišykite. Palikite atvėsti.

Žingsnis 4

Desertas "Pavlova" Žingsnis 4
Paruoškite grietinėlę. Varškę sudėkite į dubenį, išmaišykite ir pabarstykite cukraus pudra. Maišytuvu maišykite 1 minutę. Supilkite grietinėlę ir vėl plakite mikseriu dideliu greičiu.

Žingsnis 5

Desertas "Pavlova" Žingsnis 5
Surinkite desertą. Atvėsusį kurdą išplakite mikseriu. Į bezė ertmę sudėkite kremą, tada - varškę, papuoškite uogų griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos