Publikavimo data: 2024-09-14
Desertinis kremas su "Nutella" ir džiovintomis slyvomis
Neįprastas ir labai skanus kremas iš grietinėlės, "Nutellos", džiovintų slyvų ir vyno. Kremas pasižymi turtinga skonių palete: grietinėlės pagrindas, džiovintos slyvos, šokoladas ir aromatingos vyno natos. Šis kremas puikiai tinka sluoksniuoti ir puošti tortus. Juo galite puošti desertus, keksiukus, juo įdarinėti kruasanus - apskritai viską, kam užtenka fantazijos. O jei kremą gaminate vaikams, tiesiog pakeiskite sudėtyje esantį vyną vyšnių sultimis.
Žingsnis 1
Sudėkite džiovintas slyvas į nedidelį dubenį ir užpilkite vynu. Palikite džiovintas slyvas 30 minučių, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Slyvas ir vyną susmulkinkite iki tyrės, naudodami panardinamąjį maišytuvą.
Žingsnis 3
Dideliame dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių viršūnių. Pašildykite "Nutellą" iki 40 °C, kad ji taptų skysta, ir supilkite į grietinėlę. Taip pat įmaišykite trintas džiovintas slyvas ir vyną. 5 g želatinos atskieskite 90 ml šalto vandens ir supilkite į grietinėlę. Viską dar kartą išplakite iki vientisos masės. Uždenkite maistine plėvele ir atšaldykite šaldytuve.
Žingsnis 4
Paruoštas desertinis kremas su nutella ir džiovintomis slyvomis.
Kategorijos