Dešra ir morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Dešra ir morkos

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Dešra ir morkos Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite 2-3 mm storio apskritimais.

Žingsnis 2

Dešra ir morkos Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Dešra ir morkos Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 4

Dešra ir morkos Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite svogūnus ir morkas 7 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Dešra ir morkos Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite dešreles. Kartu kepkite dar 3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Dešra ir morkos Žingsnis 6
Į dešreles ir daržoves įmuškite du vištų kiaušinius. Viską sumaišykite ir kepkite dar kelias minutes, kol kiaušiniai iškeps.

Žingsnis 7

Dešra ir morkos Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą papuoškite kalendros lapeliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos