Publikavimo data: 2024-06-22
Dešra ir spagečiai
Dešra su spagečiais yra tradicinis šių dviejų ingredientų derinys, dažniausiai ruošiamas vakarienei. Šis patiekalas populiarus ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jie ruošiami, kai nėra laiko ar jėgų ruošti sudėtingų patiekalų, nes dešrelėms pakanka jas tiesiog išvirti arba apkepti keptuvėje. Spagečius su dešrelėmis galima patiekti su kečupu. Šis padažas suteiks patiekalui sodraus skonio, taip pat palankiai paveiks skonio receptorius.
Žingsnis 1
Dešrų padažas.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį. Jį pasūdykite ir įpilkite augalinio aliejaus. Spagečius virkite, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 3
Sudėkite spagečius ir dešreles į lėkštes ir patiekite. Jei norite, pagardinkite kečupu ir šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos