Publikavimo data: 2024-06-22
Dešra ir sūris
Dešrelės yra vienas iš patiekalų, kurie populiarūs ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jos ruošiamos, kai nėra laiko ruošti sudėtingų patiekalų, nes dešrainiams užtenka juos tiesiog išvirti arba apkepti ant keptuvės. Tradiciniai šio patiekalo receptai jau nuobodūs, todėl siūlome juos paįvairinti. Ant stalo dešreles patiekite gamindami jas su sūriu. Ši patiekalo versija puikiai tinka ne tik vakarienei, bet ir iškylai gamtoje.
Žingsnis 1
Supjaustykite sūrį griežinėliais.
Žingsnis 2
Dešreles perpjaukite išilgai ir į vidų sudėkite sūrį.
Žingsnis 3
Sudėkite dešreles ir sūrį į kepimo indą ir 10 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 4
Paruoštas dešreles sudėkite į lėkštę, papuoškite šviežiomis žolelėmis. Patiekite patiekalą į stalą.
Kategorijos