Publikavimo data: 2025-08-19
Dešra pitos duonoje su sūriu ir agurkais
Šis patiekalas taps jūsų mėgstamiausiu užkandžiu, jį labai patogu pasiimti su savimi į darbą ar kelionę. Jei neturite daug laiko, bet norite su savimi pasiimti naminio maisto, būtinai pagaminkite šį receptą. Su juo gali susidoroti net virtuvės naujokas, o pats paruošimas užtruks tik 20-30 minučių. Karštas ir skanus sumuštinis su aštria dešra, lydytu minkštu sūriu ir aštriu marinuotu agurku patiks visiems be išimties. Šį patiekalą taip pat galima patiekti kaip užkandį prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles į keturias dalis, kad gautumėte ilgas juostas. Taip pat juostelėmis supjaustykite sūrį ir agurką.
Žingsnis 2
Netoli vidurio (kaip parodyta nuotraukoje) aptepkite pitą majonezu. Ant viršaus sudėkite agurkus, dešreles, sūrį ir krapus.
Žingsnis 3
Gerai suvyniokite ir kruopščiai užlenkite kraštus. Taip, kad susidarytų maišelis be atvirų kraštų.
Žingsnis 4
Kepimo formą patepkite aliejumi ir perkelkite į ją paruoštą pitą. Smulkiai supjaustykite krapus ir išilgai pitos suformuokite nedidelę juostelę.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite patiekalą, kol jis įgaus auksinę spalvą.
Kategorijos