Publikavimo data: 2024-06-09
Dešrelės džiūvėsėliuose
Pažįstamas skonis naujame "apvalkale" Švelnus mėsos skonis traškiuose džiūvėsėliuose iš tešlos ir džiūvėsėlių paįvairins bet kokį stalą. Skanus ir greitas
Žingsnis 1
Dešreles perpjaukite per pusę ir apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite šakute, tada suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Kiekvieną dešros gabalėlį iš visų pusių panardinkite į paruoštą tešlą.
Žingsnis 4
Ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose, nusikratykite džiūvėsėlių perteklių.
Žingsnis 5
Supilkite aliejų į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai aliejus užvirs, lėtai sudėkite į jį išvirtas dešreles. Venkite purslų.
Žingsnis 6
Kai dešrelės taps auksinės spalvos, išimkite jas ant servetėlės ir leiskite aliejaus pertekliui nutekėti.
Kategorijos