Dešrelės džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Dešrelės džiūvėsėliuose

Pažįstamas skonis naujame "apvalkale" Švelnus mėsos skonis traškiuose džiūvėsėliuose iš tešlos ir džiūvėsėlių paįvairins bet kokį stalą. Skanus ir greitas
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
518 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
45 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Dešreles perpjaukite per pusę ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite šakute, tada suberkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Kiekvieną dešros gabalėlį iš visų pusių panardinkite į paruoštą tešlą.

Žingsnis 4

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 4
Ir gerai apvoliokite džiūvėsėliuose, nusikratykite džiūvėsėlių perteklių.

Žingsnis 5

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 5
Supilkite aliejų į puodą ir pastatykite ant ugnies. Kai aliejus užvirs, lėtai sudėkite į jį išvirtas dešreles. Venkite purslų.

Žingsnis 6

Dešrelės džiūvėsėliuose Žingsnis 6
Kai dešrelės taps auksinės spalvos, išimkite jas ant servetėlės ir leiskite aliejaus pertekliui nutekėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos