Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės grietinėje su daržovėmis
Dešrelės yra vienas iš patiekalų, kurie populiarūs ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jos ruošiamos, kai nėra laiko ruošti sudėtingų patiekalų, nes dešreles užtenka tik išvirti arba apkepti ant keptuvės. Tradiciniai šio patiekalo receptai jau nuobodūs, todėl siūlome juos paįvairinti. Dešreles ant stalo patiekite troškindami jas su daržovėmis grietinėje. Šis patiekalo variantas jūsų vakarienei suteiks naujų natų.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus. Supjaustykite dešreles, svogūnus ir morkas kubeliais.
Žingsnis 2
Daržoves ir dešreles apkepkite keptuvėje su sviestu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite grietinės. Išmaišykite ir troškinkite daržoves ir dešreles 10-15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštą patiekalą, pagal skonį papuoštą šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos