Dešrelės grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešrelės grietinės padaže

Dešrelės grietinės padaže - naujas šio pusgaminio patiekimo būdas, kuris patiks visiems be išimties. Dešrelės populiarios ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jos ruošiamos tuo atveju, kai nėra laiko ar jėgų ruošti sudėtingus patiekalus. Šį pusgaminį dažniausiai patiekite su bulvių koše arba makaronais. Dėl padažo dešrelės tampa kaloringesnės. Jis taip pat palankiai veikia žmogaus skonio receptorius, didina apetitą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės grietinės padaže Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Dešrelės grietinės padaže Žingsnis 2
Keptuvėje svieste apkepkite dešreles.

Žingsnis 3

Dešrelės grietinės padaže Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinę, vandenį ir susmulkintas žoleles. Išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes, kol išvirs.

Žingsnis 4

Dešrelės grietinės padaže Žingsnis 4
Dešreles su grietinės padažu patiekite ant stalo. Kaip garnyrą galite paruošti bulvių košę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos