Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės grietinės padaže
Dešrelės grietinės padaže - naujas šio pusgaminio patiekimo būdas, kuris patiks visiems be išimties. Dešrelės populiarios ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jos ruošiamos tuo atveju, kai nėra laiko ar jėgų ruošti sudėtingus patiekalus. Šį pusgaminį dažniausiai patiekite su bulvių koše arba makaronais. Dėl padažo dešrelės tampa kaloringesnės. Jis taip pat palankiai veikia žmogaus skonio receptorius, didina apetitą.
Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje svieste apkepkite dešreles.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite grietinę, vandenį ir susmulkintas žoleles. Išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes, kol išvirs.
Žingsnis 4
Dešreles su grietinės padažu patiekite ant stalo. Kaip garnyrą galite paruošti bulvių košę.
Kategorijos