Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės orkaitėje su salotomis
Dešrelės yra universalus patiekalas bet kokiam valgiui. Kad dešrelės įgautų įdomų skonį, kepkite jas orkaitėje su sūriu. Dešreles išrado vokiečių mėsininkas Johannas Georgas Laneris, 1804 m. Vienoje atidaręs pirmąją parduotuvę. Diuseldorfe yra restoranas, kuriame kepamos "auksinės" dešrelės, padengtos plonu maistinio aukso sluoksniu. Orkaitėje kepamos dešrelės su sūriu bus ne tokios spalvingos, bet ne mažiau skanios.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite sūrį, česnaką, petražoles, majonezą ir pipirus. Įdarą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite dešreles. Kepimo indą patepkite aliejumi. Į formą sudėkite dešreles. Į kiekvieną jų įpjaukite įdarą ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos