Dešrelės orkaitėje su salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešrelės orkaitėje su salotomis

Dešrelės yra universalus patiekalas bet kokiam valgiui. Kad dešrelės įgautų įdomų skonį, kepkite jas orkaitėje su sūriu. Dešreles išrado vokiečių mėsininkas Johannas Georgas Laneris, 1804 m. Vienoje atidaręs pirmąją parduotuvę. Diuseldorfe yra restoranas, kuriame kepamos "auksinės" dešrelės, padengtos plonu maistinio aukso sluoksniu. Orkaitėje kepamos dešrelės su sūriu bus ne tokios spalvingos, bet ne mažiau skanios.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės orkaitėje su salotomis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite sūrį, česnaką, petražoles, majonezą ir pipirus. Įdarą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Dešrelės orkaitėje su salotomis Žingsnis 2
Iškepkite dešreles. Kepimo indą patepkite aliejumi. Į formą sudėkite dešreles. Į kiekvieną jų įpjaukite įdarą ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos