Dešrelės skrudintoje duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešrelės skrudintoje duonoje

Greitas ir neįprastas pusryčių pasirinkimas. Šis patiekalas ypač patiks vaikams, nes atrodo labai juokingai. Receptas labai panašus į klasikinių dešrainių, tačiau jis paruošiamas kelis kartus greičiau iš visada po ranka esančių ingredientų. Patiekalą geriausia patiekti karštą, malonus rūkytos dešros ir lydyto sūrio derinys nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės skrudintoje duonoje Žingsnis 1
Nupjaukite duonos plutą iš visų pusių. Ant gauto kvadrato uždėkite ploną sūrio sluoksnį.

Žingsnis 2

Dešrelės skrudintoje duonoje Žingsnis 2
Ant viršaus uždėkite visą dešrą. Suvyniokite duoną į glaudų ritinėlį.

Žingsnis 3

Dešrelės skrudintoje duonoje Žingsnis 3
Perpjautas pluteles patepkite majonezu ir gražiai išdėliokite ant vyniotinio viršaus.

Žingsnis 4

Dešrelės skrudintoje duonoje Žingsnis 4
Gautą vyniotinį sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.

Žingsnis 5

Dešrelės skrudintoje duonoje Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos