Dešrelės su lęšiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešrelės su lęšiais

Lęšiai yra ankštinių šeimos produktas. Senovės Rusijoje lęšiai buvo vadinami natūraliu gydytoju. Jų buvo dedama į sriubas, garnyrus, užkandžius ir salotas. Raudonuosiuose lęšiuose yra baltymų, angliavandenių, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Šiame patiekale jis derinamas su medžioklinėmis dešrelėmis. Patiekalas labai sotus ir sveikas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės su lęšiais Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę suberkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Tada sudėkite saldžiąją ir karčiąją paprikas ir viską sumaišykite. Dešreles supjaustykite žiedais (ne mažais) ir sudėkite prie daržovių. Viską išmaišykite ir kepkite kelias minutes.

Žingsnis 2

Dešrelės su lęšiais Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite nuplautus lęšius, išmaišykite, supilkite 500 ml vandens, lauro lapą, druską ir pipirus. Uždenkite dangčiu ir virkite 15 minučių. Tada išjunkite dujas ir palikite uždengtą dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos