Publikavimo data: 2024-09-16
Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu
Dešrelės pikantiškame padaže, kurių tikriausiai dar nesate bandę, yra puikus pasirinkimas pusryčiams ar pietums. Pagal patiekalą pasirinkite garnyrą. Pusryčiams dešreles galite patiekti su kiaušiniais ar skrudinta duona, o pietums - su bulvėmis ar spagečiais. Neįprastas padažas atskleis naują skonį, o patiekalą įvertins visa šeima.
Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite nedideliais apskritimais. Maždaug 3-4 cm.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite dešreles. Keptuvę geriau pasirinkti tokio dydžio, kad dešrelės tilptų viena eile. Taip jos geriau paruduos. Tada sudėkite majonezą ir garstyčias ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir apibarstykite paruoštą patiekalą.
Kategorijos