Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu

Dešrelės pikantiškame padaže, kurių tikriausiai dar nesate bandę, yra puikus pasirinkimas pusryčiams ar pietums. Pagal patiekalą pasirinkite garnyrą. Pusryčiams dešreles galite patiekti su kiaušiniais ar skrudinta duona, o pietums - su bulvėmis ar spagečiais. Neįprastas padažas atskleis naują skonį, o patiekalą įvertins visa šeima.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
303 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite nedideliais apskritimais. Maždaug 3-4 cm.

Žingsnis 2

Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite dešreles. Keptuvę geriau pasirinkti tokio dydžio, kad dešrelės tilptų viena eile. Taip jos geriau paruduos. Tada sudėkite majonezą ir garstyčias ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu Žingsnis 3
Virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Dešrelės su majonezo ir garstyčių padažu Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir apibarstykite paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos