Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės su majonezu ir sūriu
Greitas patiekalas, jei neturite laiko gaminti. Ingredientų yra kiekviename šaldytuve. Patiekalas labai sotus, o svarbiausia, jis tikrai patiks mažiems išdykėliams, nes dešrelių derinys su lydytu sūriu negali palikti abejingų. Česnakas ir majonezas suteikia ypatingo pikantiškumo, patiekalas yra ryškaus skonio. su mūsų receptu gali susidoroti net pradedantysis, turėtumėte jį išbandyti!
Žingsnis 1
Pasimatuokite reikiamą sūrio kiekį ir sutarkuokite jį stambia tarka.
Žingsnis 2
Nulupkite dvi skilteles česnako ir jas smulkiai išspauskite arba sutarkuokite. Tada giliame dubenyje sumaišykite česnaką, majonezą ir žaliuosius svogūnus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Ant nuvalytų spenelių padarykite pjūvį išilgai visos dešrelės. Į kiekvieną pjūvį įdėkite paruošto padažo.
Žingsnis 4
Paimkite kepimo formą, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi. Ant formos dugno sudėkite paruoštas dešreles. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Dėkite paruoštas dešreles į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių.
Kategorijos