Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės su šonine
Dešrelės šoninėje - naujas šio pusgaminio patiekimo būdas, kuris patiks visiems be išimties. Dešrelės populiarios ne tik tarp studentų, bet ir paprastose šeimose. Dažniausiai jos ruošiamos tuo atveju, kai nėra laiko ar jėgų ruošti sudėtingus patiekalus. Šį pusgaminį dažniausiai patiekite su bulvių koše arba makaronais. Tačiau dešrelės šoninėje gali tapti ir savarankišku patiekalu. Dūmo skonis, kurį joms suteikia šoninė, atskleidžia patiekalą iš naujos pusės.
Žingsnis 1
Apvyniokite dešreles šonine ir apkepkite jas iš visų pusių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Tam giliame inde sumaišykite majonezą, garstyčias, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Padažą supilkite į puodą ir patiekite. Šonine apvyniotas dešreles papuoškite balzaminiu actu ir vyšnių puselėmis.
Kategorijos