Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės su svogūnais ir pomidorais
Neįprastas ir labai greitas pusryčių receptas. Šį patiekalą galima patiekti su skrudinta duona arba kiaušiniais. Tai bus labai skanūs ir sotūs pusryčiai, kuriais mėgausis visa šeima. Šis patiekalas labai populiarus Vokietijoje, jis laikomas vienu mėgstamiausių vokiečių pusryčių. Su jo paruošimu gali susidoroti net pradedantysis, nes patiekalui naudojami paprasti ingredientai, kurių galima rasti kiekvienoje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Nulupkite dešreles nuo celofano. Pirmiausia perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite nedideliais pusžiedžiais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais. Jei pomidorų odelė per kieta, nuplikykite juos verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.
Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus. Kai keptuvė įkais, sudėkite visus supjaustytus ingredientus. Pagal poreikį pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 4
Troškinkite ant silpnos ugnies, nuolat maišydami. Troškinkite, kol daržovės išvirs.
Kategorijos