Publikavimo data: 2024-09-16
Dešros ir šoninės užkandis
Šventiniam stalui yra daug užkandžių variantų. Jie tarnauja ne tik kaip spalvinga šventės puošmena. Užkandžiai dažnai naudojami apetitui prieš pagrindinius patiekalus pažadinti. Kanapės su mėsa ir mėsos užkandžiai gana sėkmingai papildys šventę! Šis užkandžio su dešrelėmis ir šonine receptas puikiai tinka. Dešros gabalėlius apvyniokite šonine ir kepkite orkaitėje, kol taps traškūs! Užkandį smeikite mediniais iešmeliais, kad jis išlaikytų formą ir gražiai atrodytų ant šventinio stalo!
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles ilgais griežinėliais.
Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį apvyniokite šoninės gabalėliu ir užkandį sutvirtinkite mediniu iešmeliu. Sudėkite gabalėlius į kepimo indą.
Žingsnis 3
Įdėkite užkandžių formą į 180 C temperatūros orkaitę 10 minučių, kol taps traški. Atsargiai išimkite formą. Atlikta!
Kategorijos