Dešros ir sūrio pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Dešros ir sūrio pyragas

Dešros ir sūrio pyrago receptas kepamas orkaitėje. Aromatingi kepiniai labai pravers, jei reikia greitai pamaitinti šeimą ar sutikti svečių. Pyragui paruošti pasirinkite kokybišką virtą dešrą ir kietą sūrį, kuris gerai išsilydo aukštoje temperatūroje. Pavyzdžiui, daktarišką dešrą ir olandišką sūrį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros ir sūrio pyragas Žingsnis 1
Paruoškite pyrago tešlą. Į dubenį supilkite kambario temperatūros kefyrą ir suberkite kepimo miltelius. Palikite ant stalo 5 minutėms. Į dubenį su kefyru ir druska įmuškite kiaušinius. Supilkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 2

Dešros ir sūrio pyragas Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dešrą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka, žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Sudėkite įdarą į dubenį su tešla ir išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į ją tešlą. Pyragą kepkite 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos