Publikavimo data: 2024-04-05
Dešros ir sūrio pyragas
Dešros ir sūrio pyrago receptas kepamas orkaitėje. Aromatingi kepiniai labai pravers, jei reikia greitai pamaitinti šeimą ar sutikti svečių. Pyragui paruošti pasirinkite kokybišką virtą dešrą ir kietą sūrį, kuris gerai išsilydo aukštoje temperatūroje. Pavyzdžiui, daktarišką dešrą ir olandišką sūrį.
Žingsnis 1
Paruoškite pyrago tešlą. Į dubenį supilkite kambario temperatūros kefyrą ir suberkite kepimo miltelius. Palikite ant stalo 5 minutėms. Į dubenį su kefyru ir druska įmuškite kiaušinius. Supilkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Dešrą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka, žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Sudėkite įdarą į dubenį su tešla ir išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir supilkite į ją tešlą. Pyragą kepkite 35-40 minučių.
Kategorijos