Dešros pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešros pyragas

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros pyragas Žingsnis 1
Dešreles supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Dešros pyragas Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Dešros pyragas Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 4

Dešros pyragas Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir kepimo miltelius. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 5

Dešros pyragas Žingsnis 5
Į tešlą suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Dešros pyragas Žingsnis 6
Giliame dubenyje sumaišykite smulkintas dešreles, žoleles ir sūrį. Šiek tiek sūrio palikite viršutiniam pyrago sluoksniui.

Žingsnis 7

Dešros pyragas Žingsnis 7
Įmaišykite susmulkintus ingredientus į tešlą.

Žingsnis 8

Dešros pyragas Žingsnis 8
Supilkite tešlą į kepimo indą. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 9

Dešros pyragas Žingsnis 9
Pyragą kepkite 35-40 minučių. Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir išimkite iš formos. Patiekalas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos