Dešros pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Dešros pyragas

Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros pyragas Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Dešros pyragas Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Dešros pyragas Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius ir supilkite kefyrą. Viską suplakite plaktuvu.

Žingsnis 4

Dešros pyragas Žingsnis 4
Persijokite miltus į dubenį, suberkite druską ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 5

Dešros pyragas Žingsnis 5
Į tešlą sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir tarkuotą sūrį. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Dešros pyragas Žingsnis 6
Supilkite mišinį į specialią silikoninę kepimo formą. Jos nereikia sutepti riebalais. Taip pat galite naudoti įprastą metalinę, stiklinę ar keraminę formą. Tokias formas reikės patepti sviestu arba augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Dešros pyragas Žingsnis 7
Pasiųskite pyragą kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių. Prieš išimdami iš formos šiek tiek atvėsinkite.

Žingsnis 8

Dešros pyragas Žingsnis 8
Dešrų pyragas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos