Publikavimo data: 2024-05-19
Dešros pyragas
Žingsnis 1
Supjaustykite dešreles mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite du kiaušinius ir supilkite kefyrą. Viską suplakite plaktuvu.
Žingsnis 4
Persijokite miltus į dubenį, suberkite druską ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite tešlą iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 5
Į tešlą sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles ir tarkuotą sūrį. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Supilkite mišinį į specialią silikoninę kepimo formą. Jos nereikia sutepti riebalais. Taip pat galite naudoti įprastą metalinę, stiklinę ar keraminę formą. Tokias formas reikės patepti sviestu arba augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Pasiųskite pyragą kepti į 180 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių. Prieš išimdami iš formos šiek tiek atvėsinkite.
Žingsnis 8
Dešrų pyragas paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos