Publikavimo data: 2024-06-22
Dešros ritinys
Šį receptą parengiau pagal maltos mėsos vyniotinio receptą. Pakeičiau tik įdarą. Štai kaip gavosi vyniotinis.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus gerai išplakite.
Žingsnis 2
Įmaišykite trynius. Į trynius suberkite šaukštą miltų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite kiaušinių baltymus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Pergamentą patepkite aliejumi ir paskleiskite tešlą ant kepimo skardos. Dėkite į orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 5
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite sūrį, supjaustykite dešrą ir pomidorus, sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 6
Ištraukę sausainius iš orkaitės, iš karto dėkite juos ant rankšluosčio ir susukite. Priešingu atveju sausainiai sutrūkinės.
Žingsnis 7
Kai biskvitas atvės, išvyniokite jį ir tolygiai paskirstykite įdarą. Suvyniokite ir palikite, kad įsigertų.
Kategorijos