Publikavimo data: 2024-06-22
Dešros širdelės su kiaušiniu
Dešrelės yra bene geriausiai žinomas ir populiariausias dešrų gaminys. Dešros gaminamos įvairiais deriniais, o gamintojai siūlo itin platų gaminių asortimentą. Virtos mėsos su druska ir prieskoniais, kartais dedama vištienos ar kalakutienos, suformuojamas apvalkalas ir gaunama visų mėgstama dešra. Dešros gali būti patiekiamos su įvairiais garnyrais ir padažais arba be jų. Dešros yra tokios universalios, kad jas galima kepti, virti, rūkyti ar net valgyti šaltas.
Žingsnis 1
Dešreles perpjaukite išilgai, maždaug du centimetrus nuo galo. Išpjautas dalis išverskite ir susukite dešrą į širdelės formą, galus sutvirtinkite dantų krapštukais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite ir apkepkite dešreles. Po poros minučių į dešrelių širdeles įmuškite vieną kiaušinį.
Žingsnis 3
Kepkite, kol kiaušiniai iškeps. Galite kepti uždengę dangčiu, nes kiaušinio trynys geriau iškeps.
Žingsnis 4
Iškeptas širdeles sudėkite į lėkštę. Originaliai patiekti pusryčiai paruošti.
Kategorijos