Dešros širdelės su kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešros širdelės su kiaušiniu

Dešrelės yra bene geriausiai žinomas ir populiariausias dešrų gaminys. Dešros gaminamos įvairiais deriniais, o gamintojai siūlo itin platų gaminių asortimentą. Virtos mėsos su druska ir prieskoniais, kartais dedama vištienos ar kalakutienos, suformuojamas apvalkalas ir gaunama visų mėgstama dešra. Dešros gali būti patiekiamos su įvairiais garnyrais ir padažais arba be jų. Dešros yra tokios universalios, kad jas galima kepti, virti, rūkyti ar net valgyti šaltas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros širdelės su kiaušiniu Žingsnis 1
Dešreles perpjaukite išilgai, maždaug du centimetrus nuo galo. Išpjautas dalis išverskite ir susukite dešrą į širdelės formą, galus sutvirtinkite dantų krapštukais.

Žingsnis 2

Dešros širdelės su kiaušiniu Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite ir apkepkite dešreles. Po poros minučių į dešrelių širdeles įmuškite vieną kiaušinį.

Žingsnis 3

Dešros širdelės su kiaušiniu Žingsnis 3
Kepkite, kol kiaušiniai iškeps. Galite kepti uždengę dangčiu, nes kiaušinio trynys geriau iškeps.

Žingsnis 4

Dešros širdelės su kiaušiniu Žingsnis 4
Iškeptas širdeles sudėkite į lėkštę. Originaliai patiekti pusryčiai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos