Publikavimo data: 2024-09-16
Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai
Dešrelių kebabai su šonine ir vyšniniais pomidorais - skanus ir apetitą keliantis užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui. Tokius kebabus paruošti gana paprasta. Dviem porcijoms paruošti užtruksite vos 10 minučių! Kebabams galite naudoti bet kokias dešreles pagal savo skonį. Geriau naudoti supjaustytą žalią rūkytą šoninę. Kebabai kepami keptuvėje, tačiau jei juos kepsite ant žarijų, jie bus dar skanesni.
Žingsnis 1
Nupjaukite dešros galus. Tada dešrą supjaustykite į 4 lygias dalis.
Žingsnis 2
Kiekvieną dešros gabalėlį apvyniokite šoninės gabalėliu. Ant kiekvieno iešmelio pakaitomis suverkite po du į šoninę suvyniotos dešros gabalėlius ir po du vyšninius pomidorus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant jos sudėkite kebabus. Kepkite juos po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Žingsnis 4
Sudėkite kebabus ant serviravimo lentelės arba lėkštės. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos