Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai

Dešrelių kebabai su šonine ir vyšniniais pomidorais - skanus ir apetitą keliantis užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui. Tokius kebabus paruošti gana paprasta. Dviem porcijoms paruošti užtruksite vos 10 minučių! Kebabams galite naudoti bet kokias dešreles pagal savo skonį. Geriau naudoti supjaustytą žalią rūkytą šoninę. Kebabai kepami keptuvėje, tačiau jei juos kepsite ant žarijų, jie bus dar skanesni.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai Žingsnis 1
Nupjaukite dešros galus. Tada dešrą supjaustykite į 4 lygias dalis.

Žingsnis 2

Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai Žingsnis 2
Kiekvieną dešros gabalėlį apvyniokite šoninės gabalėliu. Ant kiekvieno iešmelio pakaitomis suverkite po du į šoninę suvyniotos dešros gabalėlius ir po du vyšninius pomidorus.

Žingsnis 3

Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Ant jos sudėkite kebabus. Kepkite juos po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Žingsnis 4

Dešros, šoninės ir vyšnių kebabai Žingsnis 4
Sudėkite kebabus ant serviravimo lentelės arba lėkštės. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos