Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų

Tinginiai koldūnai iš varškės - labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Vienas geriausių pusryčių pasirinkimų suaugusiesiems ir vaikams. Receptas paprastas ir greitas. Jį galima gaminti garuose daugiafunkcinėje keptuvėje arba įprastu būdu - puode.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 2
Į varškę suberkite ryžių miltus, saldiklį ir kiaušinį.

Žingsnis 3

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 4
Stalą arba pjaustymo lentą pabarstykite miltais.

Žingsnis 5

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant stalo ir susukite ją į dešrą.

Žingsnis 6

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 6
Gautą "dešrą" supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 7

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 7
Supjaustytus gabalėlius susukite į rutuliukus.

Žingsnis 8

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 8
Gautus koldūnus 5-7 min. dėkite į verdantį vandenį. Kai tingūs koldūnai plūduriuoja, išimkite juos ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos