Publikavimo data: 2024-06-08
Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų
Tinginiai koldūnai iš varškės - labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Vienas geriausių pusryčių pasirinkimų suaugusiesiems ir vaikams. Receptas paprastas ir greitas. Jį galima gaminti garuose daugiafunkcinėje keptuvėje arba įprastu būdu - puode.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į varškę suberkite ryžių miltus, saldiklį ir kiaušinį.
Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Stalą arba pjaustymo lentą pabarstykite miltais.
Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant stalo ir susukite ją į dešrą.
Žingsnis 6
Gautą "dešrą" supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 7
Supjaustytus gabalėlius susukite į rutuliukus.
Žingsnis 8
Gautus koldūnus 5-7 min. dėkite į verdantį vandenį. Kai tingūs koldūnai plūduriuoja, išimkite juos ir sudėkite į lėkštę.
Kategorijos