Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų

Tinginiai koldūnai iš varškės - labai skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Vienas geriausių pusryčių pasirinkimų suaugusiesiems ir vaikams. Receptas paprastas ir greitas. Jį galima gaminti garuose daugiafunkcinėje keptuvėje arba įprastu būdu - puode.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 2
Į varškę suberkite ryžių miltus, saldiklį ir kiaušinį.

Žingsnis 3

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 4
Stalą arba pjaustymo lentą pabarstykite miltais.

Žingsnis 5

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 5
Padėkite tešlą ant stalo ir susukite ją į dešrą.

Žingsnis 6

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 6
Gautą "dešrą" supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 7

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 7
Supjaustytus gabalėlius susukite į rutuliukus.

Žingsnis 8

Dietiniai tinginių koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 8
Gautus koldūnus 5-7 min. dėkite į verdantį vandenį. Kai tingūs koldūnai plūduriuoja, išimkite juos ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos