Publikavimo data: 2024-05-25
Dietinis kopūstų pyragas
Kopūstų pyragas yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Jį sudaro paprasti ir nebrangūs ingredientai. Tačiau tokie kepiniai ne visada yra mažai kaloringi ir sveiki. PP pyragas su kopūstais labiau primena troškinį. Jis kepamas be miltų, taip pat be aliejaus. Kadangi pyragas gaunasi, tiesą sakant, be tešlos, jam iškepti reikia šiek tiek laiko. Toks pyragas puikiai tinka tiems, kurie laikosi geros mitybos principų arba sėdi ant dietos. Šį patiekalą galima patiekti pusryčiams arba lengvai vakarienei.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Peiliu smulkiai supjaustykite kopūstus ir sumaišykite su malta mėsa. Sudėkite mišinį į keptuvę. Įpilkite vandens ir druskos. Troškinkite faršą ant silpnos ugnies 15 minučių. Palikite atvėsti. Tada į mišinį įberkite smulkiai supjaustytų žolelių.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kiaušinius suplakite su pienu. Į mišinį suberkite manų kruopas ir plakite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Kepkite pyragą orkaitėje. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Į ją sudėkite maltą mėsą su kopūstais ir žolelėmis. Įdarą užpilkite kiaušinio ir pieno mišiniu. Kepkite indą 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje apie 40 minučių.
Kategorijos