Publikavimo data: 2025-08-18
Dietinis vyniotinis su varške ir vaisiais
Šį receptą atradau tada, kai laikiausi svorio metimo dienos kalorijų normos. Jį gaminau vakare pusryčiams. Tai buvo skanus vyniotinis, po kurio saldumynų noras praėjo iki kito ryto.
Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinio įdarą. Visus vaisius supjaustykite kubeliais. Sudėkite į didelį dubenį.
Žingsnis 2
Į indą sudėkite varškę, kiaušinį ir steviją ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tolygiai paskirstykite mišinį ant pitos ir susukite. Aptepkite suktinuką kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Pitos pjūvį patepkite kiaušinio tryniu ir priklijuokite prie pitos.
Žingsnis 4
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 20-30 minučių.
Kategorijos