Drėgnas sausainis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Drėgnas sausainis receptas

Drėgnas pyrago sausainis yra "karalius" tarp kitų sausainių. Juk jis gaunasi ne tik orus, bet ir labai sultingas. Jums nereikės galvoti apie papildomą pyragaičių mirkymą. Drėgną biskvitą tortui paruošti gana paprasta. Reikės tik 100 g miltų, beveik tiek pat cukraus ir 3 kiaušinių. Drėgno biskvito ypatybė ta, kad jį ruošiant į tešlą įmaišoma ištirpinto sviesto ir pašildyto pieno. Pieno riebumas turi būti ne mažesnis kaip 3,2 %, o sviesto - daugiau kaip 80 %. Dėl to gali atrodyti, kad biskvitas gavosi žalias, tačiau taip nėra. Vadovaukitės drėgno biskvito receptu žingsnis po žingsnio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
40 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Drėgnas sausainis receptas Žingsnis 1
Į kiaušinių baltymų mišinį po vieną įmaišykite trynius. Nenustokite plakti. Tada palaipsniui įmaišykite sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Drėgnas sausainis receptas Žingsnis 2
Pereikite prie paskutinio drėgnų sausainių recepto etapo. Į anksčiau paruoštą mišinį įpilkite šilto pieno ir sviesto. Vėl suplakite. Perkelkite tešlą į formą ir pašaukite ją į orkaitę. Kepkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Drėgnas sausainis receptas Žingsnis 3
Drėgnas biskvitas atrodys išvaizdžiau, jei viršų pabarstysite cukraus pudra. Net minimalus šio ingrediento kiekis gali pakeisti biskvitą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos