Publikavimo data: 2024-02-04
Drėgnas sausainis receptas
Drėgnas pyrago sausainis yra "karalius" tarp kitų sausainių. Juk jis gaunasi ne tik orus, bet ir labai sultingas. Jums nereikės galvoti apie papildomą pyragaičių mirkymą. Drėgną biskvitą tortui paruošti gana paprasta. Reikės tik 100 g miltų, beveik tiek pat cukraus ir 3 kiaušinių. Drėgno biskvito ypatybė ta, kad jį ruošiant į tešlą įmaišoma ištirpinto sviesto ir pašildyto pieno. Pieno riebumas turi būti ne mažesnis kaip 3,2 %, o sviesto - daugiau kaip 80 %. Dėl to gali atrodyti, kad biskvitas gavosi žalias, tačiau taip nėra. Vadovaukitės drėgno biskvito receptu žingsnis po žingsnio.
Žingsnis 1
Į kiaušinių baltymų mišinį po vieną įmaišykite trynius. Nenustokite plakti. Tada palaipsniui įmaišykite sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Pereikite prie paskutinio drėgnų sausainių recepto etapo. Į anksčiau paruoštą mišinį įpilkite šilto pieno ir sviesto. Vėl suplakite. Perkelkite tešlą į formą ir pašaukite ją į orkaitę. Kepkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Drėgnas biskvitas atrodys išvaizdžiau, jei viršų pabarstysite cukraus pudra. Net minimalus šio ingrediento kiekis gali pakeisti biskvitą.
Kategorijos