Publikavimo data: 2025-08-17
Družinos pyragas.
Pyragas tikriems vyrams, optimalus mėsos, grybų ir bulvių derinys. Vyrai, tai mūsų receptas!
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus, paruoškite faršą, nulupkite bulves ir ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite kubeliais ir lengvai pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite grybus, prieš tai juos supjaustę griežinėliais. Troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Išvirkite bulves ir supjaustykite jas apskritimais.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į dvi lygias dalis. Pirmąją dalį iškočiokite į plokščią duoną ir padėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant viršaus lygiu sluoksniu sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 6
Ant maltos mėsos sudėkite troškintus grybus.
Žingsnis 7
Sudėkite supjaustytas bulves ir uždengkite pyragą antru tešlos lakštu. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę valandai.
Kategorijos