Duona su mielėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Duona su mielėmis

Kas gali būti skaniau už naminę duoną? Ypač ką tik iškepta. Paruošėme jums puikią formą, kad galėtumėte išsikepti minkštos ir orinės duonos. Receptas paprastas ir jį įveikti gali net pradedantysis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Duona su mielėmis Žingsnis 1
Sumaišykite sausas mieles su cukrumi, druska ir miltais.

Žingsnis 2

Duona su mielėmis Žingsnis 2
Lėtai supilkite šiltą pieną ir leiskite mielėms išbrinkti. Tada išminkykite tešlą, palaipsniui supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 3

Duona su mielėmis Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite duoną, sudėkite ją ant pergamentinio popieriaus ir palikite šiltoje vietoje pakilti.

Žingsnis 4

Duona su mielėmis Žingsnis 4
Duonoje padarykite įpjovimus. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos