Publikavimo data: 2024-04-01
Duona su mielėmis
Kas gali būti skaniau už naminę duoną? Ypač ką tik iškepta. Paruošėme jums puikią formą, kad galėtumėte išsikepti minkštos ir orinės duonos. Receptas paprastas ir jį įveikti gali net pradedantysis.
Žingsnis 1
Sumaišykite sausas mieles su cukrumi, druska ir miltais.
Žingsnis 2
Lėtai supilkite šiltą pieną ir leiskite mielėms išbrinkti. Tada išminkykite tešlą, palaipsniui supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite duoną, sudėkite ją ant pergamentinio popieriaus ir palikite šiltoje vietoje pakilti.
Žingsnis 4
Duonoje padarykite įpjovimus. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.
Kategorijos