Džiovinti grybų kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovinti grybų kotletai

Džiovintų grybų kotletai su ryžiais - puiki įprastų mėsos kotletų alternatyva. Jie labai skanūs ir greitai paruošiami. Svarbiausia prieš tai grybus pamirkyti. Net ir nepatyrusi šeimininkė gali susidoroti su šio patiekalo paruošimu, o žingsnis po žingsnio pateiktas receptas padės. Grybų kotletams pagaminti reikia tik 600 g džiovintų miško grybų. Galite imti bet kokius grybus, tačiau geriausiais ir maistingiausiais laikomi baltieji.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
326 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovinti grybų kotletai Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Sudėkite grybus į puodą su šaltu vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite grybus 15 minučių. Nusunkite vandenį. Leiskite grybams visiškai atvėsti. Grybus smulkiai supjaustykite arba pertrinkite per mėsmalę. Į gilų dubenį sudėkite virtus ryžius, grybų mišinį ir smulkintus krapus. Įberkite druskos ir maltų pipirų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Suformuokite kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos