Džiovinti šitake grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovinti šitake grybai

Šitake grybų galima nusipirkti parduotuvėje ir išdžiovinti namuose. Šiitakė yra Rytų virtuvės grybas, pasižymintis maloniu skoniu ir daugybe naudingų savybių. Džiovintus grybus gana lengva paruošti namuose - pakanka turėti tam skirtą orkaitę. Džiovintus grybus galima naudoti įvairiuose patiekaluose. Pavyzdžiui, sriuboms ar košėms.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.32/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovinti šitake grybai Žingsnis 1
Išdžiovinkite grybus. Nuluptus šitake supjaustykite plonais griežinėliais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite grybus. Dėkite į orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos