Džiovinti šitake grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovinti šitake grybai

Šitake grybų galima nusipirkti parduotuvėje ir išdžiovinti namuose. Šiitakė yra Rytų virtuvės grybas, pasižymintis maloniu skoniu ir daugybe naudingų savybių. Džiovintus grybus gana lengva paruošti namuose - pakanka turėti tam skirtą orkaitę. Džiovintus grybus galima naudoti įvairiuose patiekaluose. Pavyzdžiui, sriuboms ar košėms.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.32/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Džiovinti šitake grybai Žingsnis 1
Išdžiovinkite grybus. Nuluptus šitake supjaustykite plonais griežinėliais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite grybus. Dėkite į orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, daržovių ir grybų užkandžiai, šalti užkandžiai, šaltibarščiai, grybų gaminiai, konservavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos