Publikavimo data: 2025-08-18
Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai
Dauguma kaimo vietovėse gyvenančių šeimininkių turi džiovintų grybų atsargų. Šis receptas skirtas joms ir visiems, norintiems paragauti šio gardaus patiekalo.
Žingsnis 1
Džiovintus grybus 1 valandą pamirkykite šiltame vandenyje. Išmirkytus grybus pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 2
Mėsą išvirkite ir taip pat sumalkite mėsmale.
Žingsnis 3
Morkas nuplaukite, sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite troškinti į keptuvę su aliejumi.
Žingsnis 4
Po 10 minučių į daržoves sudėkite smulkintus grybus ir mėsą, įpilkite vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Grybų ikrai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos