Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai

Dauguma kaimo vietovėse gyvenančių šeimininkių turi džiovintų grybų atsargų. Šis receptas skirtas joms ir visiems, norintiems paragauti šio gardaus patiekalo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai Žingsnis 1
Džiovintus grybus 1 valandą pamirkykite šiltame vandenyje. Išmirkytus grybus pertrinkite per mėsmalę.

Žingsnis 2

Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai Žingsnis 2
Mėsą išvirkite ir taip pat sumalkite mėsmale.

Žingsnis 3

Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai Žingsnis 3
Morkas nuplaukite, sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite troškinti į keptuvę su aliejumi.

Žingsnis 4

Džiovintų grybų ir maltos mėsos ikrai Žingsnis 4
Po 10 minučių į daržoves sudėkite smulkintus grybus ir mėsą, įpilkite vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Grybų ikrai paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos