Džiovintų grybų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų padažas

Klasikiniame grybų padažo iš džiovintų grybų recepte būtinai yra grietinės arba grietinėlės. Tačiau liesame variante pieno produktų nereikėtų vartoti. Tokiam patiekalui padažą geriausia ruošti iš vandens ir miltų mišinio.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų grybų padažas Žingsnis 1
Paruoškite grybų padažą. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite grybus. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs. Į keptuvę perkelkite išvirusius grybus. Pabarstykite juos prieskoniais ir išmaišykite. Įpilkite 1 kaušelį skysčio, kuriame virė grybai, grietinės. Vėl išmaišykite ir palikite troškintis 2 minutes. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos