Džiovintų grybų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų padažas

Klasikiniame grybų padažo iš džiovintų grybų recepte būtinai yra grietinės arba grietinėlės. Tačiau liesame variante pieno produktų nereikėtų vartoti. Tokiam patiekalui padažą geriausia ruošti iš vandens ir miltų mišinio.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Džiovintų grybų padažas Žingsnis 1
Paruoškite grybų padažą. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite grybus. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs. Į keptuvę perkelkite išvirusius grybus. Pabarstykite juos prieskoniais ir išmaišykite. Įpilkite 1 kaušelį skysčio, kuriame virė grybai, grietinės. Vėl išmaišykite ir palikite troškintis 2 minutes. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos