Publikavimo data: 2024-03-31
Džiovintų grybų padažas
Klasikiniame grybų padažo iš džiovintų grybų recepte būtinai yra grietinės arba grietinėlės. Tačiau liesame variante pieno produktų nereikėtų vartoti. Tokiam patiekalui padažą geriausia ruošti iš vandens ir miltų mišinio.
Žingsnis 1
Paruoškite grybų padažą. Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite grybus. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol taps skaidrūs. Į keptuvę perkelkite išvirusius grybus. Pabarstykite juos prieskoniais ir išmaišykite. Įpilkite 1 kaušelį skysčio, kuriame virė grybai, grietinės. Vėl išmaišykite ir palikite troškintis 2 minutes. Išjunkite ugnį.
Kategorijos