Publikavimo data: 2025-08-20
Echpochmak iš mielinės tešlos
Tai baškirų ir totorių kepti trikampio formos pyragai su mėsos ir bulvių įdaru. Jie labai skanūs ir sotūs.
Žingsnis 1
Paruoškite mielinę pyrago tešlą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, bulves, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Suformuokite echpochmaką. Padalykite tešlą į vienodo dydžio kiaušinio gabalėlius. Iš tešlos iškočiokite plokščią duoną. Į plokštainio vidurį sudėkite įdarą. Iš trijų pusių suspauskite tešlą piramidės forma. Viduryje palikite skylę. Aptepkite paplotėlius kiaušiniu.
Žingsnis 4
Kepkite 30 minučių iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos