Echpochmak iš mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Echpochmak iš mielinės tešlos

Tai baškirų ir totorių kepti trikampio formos pyragai su mėsos ir bulvių įdaru. Jie labai skanūs ir sotūs.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Echpochmak iš mielinės tešlos Žingsnis 1
Paruoškite mielinę pyrago tešlą.

Žingsnis 2

Echpochmak iš mielinės tešlos Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, bulves, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Echpochmak iš mielinės tešlos Žingsnis 3
Suformuokite echpochmaką. Padalykite tešlą į vienodo dydžio kiaušinio gabalėlius. Iš tešlos iškočiokite plokščią duoną. Į plokštainio vidurį sudėkite įdarą. Iš trijų pusių suspauskite tešlą piramidės forma. Viduryje palikite skylę. Aptepkite paplotėlius kiaušiniu.

Žingsnis 4

Echpochmak iš mielinės tešlos Žingsnis 4
Kepkite 30 minučių iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, sotūs pyragai, pyragai, sotūs pyragai, echpochmac, namų receptai, receptų knyga, varškės pyragas, varškės pyragai

Kategorijos