Paprastas echpochmak pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Paprastas echpochmak

Echpochmak yra totorių trikampis pyragas. Visi ingredientai turi būti žali. Tešloje būtinai paliekama skylė, ir tai nėra atsitiktinumas. Į ją pilamas nedidelis kiekis mėsos sultinio ir sviesto. Dėl šios technologijos pyragėliai būna sultingi ir iš vidaus įmirkę.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas echpochmak Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais. Panašiai supjaustykite bulves ir svogūnus - kuo mažesniais kubeliais, tuo geriau. Tada sudėkite prieskonius ir palikite maltą mėsą, kad prisitrauktų.

Žingsnis 2

Kol kepa įdaras, išimkite tešlą. Supjaustykite vienodais gabalėliais. Iškočiokite plonus paplotėlius, patepkite įdaru ir suformuokite trikampėlius.

Žingsnis 3

Paprastas echpochmak Žingsnis 3
Sudėkite trikampėlius ant kepimo skardos ir, prieš pašaudami į įkaitintą orkaitę, palikite maždaug 20 minučių pastovėti. Kepkite apie 25 minutes, įmuškite kiaušinį ir aptepkite trikampėlius, tada palikite kepti dar apie 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, bulvių sezonas, pyragai, sotūs pyragai, echpochmac, namų receptai, receptų knyga, bulvių pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, pieno pyragaičiai

Kategorijos