Publikavimo data: 2024-05-25
Paprastas echpochmak
Echpochmak yra totorių trikampis pyragas. Visi ingredientai turi būti žali. Tešloje būtinai paliekama skylė, ir tai nėra atsitiktinumas. Į ją pilamas nedidelis kiekis mėsos sultinio ir sviesto. Dėl šios technologijos pyragėliai būna sultingi ir iš vidaus įmirkę.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais. Panašiai supjaustykite bulves ir svogūnus - kuo mažesniais kubeliais, tuo geriau. Tada sudėkite prieskonius ir palikite maltą mėsą, kad prisitrauktų.
Žingsnis 2
Kol kepa įdaras, išimkite tešlą. Supjaustykite vienodais gabalėliais. Iškočiokite plonus paplotėlius, patepkite įdaru ir suformuokite trikampėlius.
Žingsnis 3
Sudėkite trikampėlius ant kepimo skardos ir, prieš pašaudami į įkaitintą orkaitę, palikite maždaug 20 minučių pastovėti. Kepkite apie 25 minutes, įmuškite kiaušinį ir aptepkite trikampėlius, tada palikite kepti dar apie 7 minutes.
Kategorijos