Etchpochmak totorių kalba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Etchpochmak totorių kalba

Echpochmak atsirado dėl turkų tautų, kurios nuolat keliavo iš vienos vietos į kitą ir kurioms kelionėse reikėjo maisto, o šiandien šie pyragai žinomi kaip nacionalinis totorių virtuvės patiekalas. Viena iš pagrindinių tinkamo echpochmako gaminimo taisyklių - į tešlą dėti žalio įdaro. Ne mažiau svarbu viršuje palikti nedidelę skylutę, į kurią bus pilamas sultinys.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kai mielės pakils, supilkite jas į gilų dubenį, tada sumaišykite su kiaušiniu, pienu, augaliniu aliejumi ir druska. Tada dalimis suberkite miltus, palaipsniui minkydami tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite sausoje, šiltoje vietoje 120 minučių.

Žingsnis 2

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Bulves ir mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną susmulkinkite. Tuomet sumaišykite šiuos ingredientus viename dubenyje, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 3
Suformuokite paplotėlius. Supjaustykite tešlą vidutinio dydžio gabalėliais ir kiekvieną iš jų iškočiokite į plokščią blyną. Ant jų užtepkite įdaro ir užlenkite kraštus link vidurio, taip suteikdami pyragėliams trikampio formą, bet palikdami viduryje angą.

Žingsnis 4

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 4
Paruoškite echpochmaki. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite paplotėlius ant kepimo skardos, dėkite į orkaitę ir kepkite 20-30 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos