Etchpochmak totorių kalba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Etchpochmak totorių kalba

Echpochmak atsirado dėl turkų tautų, kurios nuolat keliavo iš vienos vietos į kitą ir kurioms kelionėse reikėjo maisto, o šiandien šie pyragai žinomi kaip nacionalinis totorių virtuvės patiekalas. Viena iš pagrindinių tinkamo echpochmako gaminimo taisyklių - į tešlą dėti žalio įdaro. Ne mažiau svarbu viršuje palikti nedidelę skylutę, į kurią bus pilamas sultinys.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.81/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kai mielės pakils, supilkite jas į gilų dubenį, tada sumaišykite su kiaušiniu, pienu, augaliniu aliejumi ir druska. Tada dalimis suberkite miltus, palaipsniui minkydami tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite sausoje, šiltoje vietoje 120 minučių.

Žingsnis 2

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Bulves ir mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną susmulkinkite. Tuomet sumaišykite šiuos ingredientus viename dubenyje, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 3
Suformuokite paplotėlius. Supjaustykite tešlą vidutinio dydžio gabalėliais ir kiekvieną iš jų iškočiokite į plokščią blyną. Ant jų užtepkite įdaro ir užlenkite kraštus link vidurio, taip suteikdami pyragėliams trikampio formą, bet palikdami viduryje angą.

Žingsnis 4

Etchpochmak totorių kalba Žingsnis 4
Paruoškite echpochmaki. Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite paplotėlius ant kepimo skardos, dėkite į orkaitę ir kepkite 20-30 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, bulvių sezonas, pyragai, sotūs pyragai, echpochmac, namų receptai, receptų knyga, bulvių pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, pieno pyragaičiai

Kategorijos