Echpochmak jūsų meilužiui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Echpochmak jūsų meilužiui

Echpochmak - tai turkų klajoklių sukurtas patiekalas, skirtas atgaivinti jėgas klajonių metu. Jo širdingumo paslaptis - mėsos įdaras ir sultinys, kuris pilamas pro skylę pyrago viršuje. Toks patiekalas patiks bet kuriam žmogui, todėl labai svarbu žinoti, kaip jį gaminti. Tačiau galima pasigaminti ir dietinį echpochmako variantą su grybų arba bulvių įdaru.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Echpochmak jūsų meilužiui Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite mieles su miltais. Tada susmulkinkite margariną ir įmaišykite į miltus, gerai išmaišykite. Įberkite druskos ir cukraus. Tada įmuškite kiaušinį ir supilkite jį, palaipsniui minkydami tešlą. Uždenkite ją rankšluosčiu ir 30 minučių padėkite sausoje vietoje.

Žingsnis 2

Echpochmak jūsų meilužiui Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Bulves, svogūną ir mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Echpochmak jūsų meilužiui Žingsnis 3
Paruoškite paplotėlius. Padalykite tešlą į mažus gabalėlius, kiekvieną iškočiokite į plokščią blynelį ir dėkite įdarą. Tešlos kraštus suvyniokite link vidurio, kad gautųsi trikampis, tačiau viduryje palikite skylę.

Žingsnis 4

Echpochmak jūsų meilužiui Žingsnis 4
Paruoškite echpochmaki. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Sudėkite paplotėlius ant kepimo skardos ir pašaukite juos į orkaitę 30 minučių, kol tešla paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos