Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną smulkiai sukapokite. Maltą mėsą, bulves ir svogūnus sudėkite į gilų dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 2
Į maltą mėsą supilkite jautienos sultinį ir 20 g suminkštinto sviesto, gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 3
Užminkykime tešlą. Supilkite sausas mieles į šiltą pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 4
Ištirpinkite 50 g sviesto.

Žingsnis 5

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 5
Minkykite tešlą, kol ji nebelips.

Žingsnis 6

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 6
Iš tešlos suformuokite dešrą, padalykite ją į nedidelius vienodus gabalėlius.

Žingsnis 7

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 7
Iš kiekvieno iš šių gabalėlių iškočiokite apskritimą, į vidurį dėkite įdarą ir pradėkite užspausti kraštus, suformuodami trikampį, o centre palikdami skylutę.

Žingsnis 8

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, išdėliokite trikampėlius, patepkite tešlą plaktu vištienos kiaušiniu ir siųskite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms. Tada sumažinkite temperatūrą iki 170 laipsnių ir kepkite dar 25 minutes.

Žingsnis 9

Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi Žingsnis 9
Išimkite paruoštus apkeptus echpochmaki iš orkaitės, palikite kelias minutes pailsėti ant kepimo skardos ir perkelkite į lėkštę. Patiekite karštus ir mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, bulvių sezonas, pyragai, sotūs pyragai, echpochmac, namų receptai, receptų knyga, bulvių pyragėliai, kiaušinių pyragaičiai, kiaušinių tešla, pieno pyragaičiai

Kategorijos