Publikavimo data: 2024-05-19
Echpochmak su jautiena totorišku stiliumi
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną smulkiai sukapokite. Maltą mėsą, bulves ir svogūnus sudėkite į gilų dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą supilkite jautienos sultinį ir 20 g suminkštinto sviesto, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Užminkykime tešlą. Supilkite sausas mieles į šiltą pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Ištirpinkite 50 g sviesto.
Žingsnis 5
Minkykite tešlą, kol ji nebelips.
Žingsnis 6
Iš tešlos suformuokite dešrą, padalykite ją į nedidelius vienodus gabalėlius.
Žingsnis 7
Iš kiekvieno iš šių gabalėlių iškočiokite apskritimą, į vidurį dėkite įdarą ir pradėkite užspausti kraštus, suformuodami trikampį, o centre palikdami skylutę.
Žingsnis 8
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, išdėliokite trikampėlius, patepkite tešlą plaktu vištienos kiaušiniu ir siųskite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms. Tada sumažinkite temperatūrą iki 170 laipsnių ir kepkite dar 25 minutes.
Žingsnis 9
Išimkite paruoštus apkeptus echpochmaki iš orkaitės, palikite kelias minutes pailsėti ant kepimo skardos ir perkelkite į lėkštę. Patiekite karštus ir mėgaukitės!
Kategorijos